tycker synd om er där hemma

P1050056

P1050059

P1050071

P1050074

Ja jag tycker synd om er där hemma och det vet jag att ni också gör, tycker synd om er själva. Nu är vintern hemma kommen och precis som varje år är det pest och pina, det är kallt och förjävligt och det enda man gör är att längta till den svenska sommaren. Och man längtar och längtar och längtar… Längtar bort halva sitt liv för en vecka (förhoppningsvis) av sommar. Eller så längtar man till en veckas semester på kanarieöarna eller så drömmer man att kunna resa jorden runt men det är bara en längtan oftast. Istället sitter man hemma i soffan och klagar på både det ena och det andra.

Jag längtar inte till något alls för jag är där jag vill vara för tillfället. Jag har det bra och är jävligt tillfreds med livet. Och när jag känner att jag är klar här ja då åker jag vidare. Sommaren hemma i Sverige är redan bestämd och efter det blir det förmodligen sommar igen i Melbourne. Må hända att jag flyr från vinter. Flyr från svenska vintern, flyr från vintern i Melbourne osv osv. Men man har ju hört att man ska omge sig av det man mår bra av och då gör jag det.

Visst att pengar har mycket med saken att göra, man vill oftast väldigt mycket men det är pengar som sätter stopp för vad man kan och inte kan göra. Men är det värt att vara på ett jobb man vantrivs på enbart för att få livet att gå runt som man ändå längtar bort? Jag tycker inte det i alla fall och jag är väldigt glad över att jag har kommit på det förr än senare i livet.

Jag är inte utbildad, jag har inte sjukt mycket pengar, men jag trivs ändå. Sjukt va? Ni borde testa. Va inte så jävla rädda för att resa röven från soffan hemma i trygga Sverige och GÖR något om du längtar bort livet. Och ni som trivs bra med att sitta hemma i soffan, jobba 7-4 och festa på lördagar och ha ångest på söndagar, ja då fortsätter ni med det.

Puss

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>