Hängde med Drake häromdagen

Ja det låter kanske märkligt att jag och Drake va på samma ställe vid samma tidpunkt men det är så sant som det ör sagt. Jobbade järnet på nattklubben i helgen. I fredags var det ett företagsevent som pågick från 18.00-04.00 och lördagen var det ett privatevent. Var ledig både söndag och måndag och kände mig typ bakfull fastän jag inte druckit.. Men på måndag morgon fick jag ett samtal av min manager på Baroq och han frågade om jag kunde jobba på kvällen. Javisst sa jag, men på en måndag? Vad händer på en måndag? Det kunde han inte säga men att jag skulle vara på plats runt 23.45.

Kom dit och fick då bekräftat det jag redan hade listat ut. Vi på Baroq House skulle hosta Drakes efterfest. Det var slutet på deras turné. Rätt glad över att jag inte är så star strucked utan det kändes som en helt vanlig kväll, nästan haha. Alla var supertrevliga och uttryckte lite extra att de kände med oss tjejer som hade blivit inringda en måndag för att behöva jobba och DESSUTOM sista kvällen på deras turné, då det kunde bli lite galet haha.

Men jag är faktiskt väldigt glad över att just jag blev inringd, vilket förhoppningsvis innebär att dom tycker jag gör ett bra jobb!

Inga bilder blev det, man vill ju värna om stackarens privatliv.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>