Melbournelivet som sådant

29B1D1BF-C5DE-4FFA-A6FE-E4817757AC8A

7740C9DA-AEFE-4711-BC43-94BB0B07D632

Idag känns livet jävligt göddigt. Jag är faktiskt glad över att det blev som det blev med farmjobbet. Att jag äntligen får spendera lite tid med Albin och mina kumpisar plus att det ÄNTLIGEN börjar gå mot sommar, alltså fy fan vad jag älskar sommaren! Nästa vecka ska det bli 25-29 grader!! Bästa livet alltså. Allting känns så enkelt nu, allt känns bra och det är fan inte ofta den känslan infinner sig. Skitsamma att jag är arbetslös jag är fan lika glad för det.

Idag har det ändå varit en produktiv dag. Sökt jobb, bokat in två intervjuer, bokat in kurs för RSA (så jag får lov att servera alkohol), köpt en tisha, ätit carbonara på stan och nu ikväll hade jag och mina favvisar pizza night. Gjorde hemmabakad pizza med en jävla massa gotte på och njöööööt av varandras sällskap haha. Nu har vi dragit fram en luftmadrass framför tvn och kollar på Annabelle och håller på att skita på oss.

En bra fredag helt enkelt

2B5AC3FD-238E-4822-8715-1D955F5528FB

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>